PIEPT DE PUI CU SOS VERDE SALSA
Dragi bucătărași trăsniți, cu un banal piept de pui putem face o mulțime de preparate extrem de gustoase. Vă prezint o rețetă simplă dar deosebită de piept de pui cu sos salsa verde și brânză.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 4 bucăți piept de pui
- 1 linguriță praf de usturoi
- 1/2 linguriță chimion
- sare
- piper
- 2 lingurițe ulei de măsline
- 2 căței de usturoi
- 1 borcan sos salsa verde
- 100 g cremă de brânză
- 1/2 cană supă de pui
- pătrunjel proaspăt
- lămâie
MOD DE PREPARARE :
Dam bucățile de pui cu sare, piper, praf de usturoi, chimion. Gătim bucățile de pui în tigaie în ulei, în jur de 8 minute până când s-au rumenit pe ambele părți.
Călim usturoiul în altă tigaie, adăugăm sosul salsa, supa de pui, crema de brânză și amestecăm . Punem li bucățile de pui și mai lăsăm la fiert încă aproximativ 6 minute până se îngroașă puțin sosul.
Adăugăm pătrunjel tocat, zeamă de lămâie și servim.
Poftă bună!