PIEPT DE PUI CU SOS VERDE SALSA

Dragi bucătărași trăsniți, cu un banal piept de pui putem face o mulțime de preparate extrem de gustoase. Vă prezint o rețetă simplă dar deosebită de piept de pui cu sos salsa verde și brânză.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 4 bucăți piept de pui
  • 1 linguriță praf de usturoi
  • 1/2 linguriță chimion
  • sare
  • piper
  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • 1 borcan sos salsa verde
  • 100 g cremă de brânză
  • 1/2 cană supă de pui
  • pătrunjel proaspăt
  • lămâie

MOD DE PREPARARE :

Dam bucățile de pui cu sare, piper, praf de usturoi, chimion. Gătim bucățile de pui în tigaie în ulei, în jur de 8 minute până când s-au rumenit pe ambele părți.

Călim usturoiul în altă tigaie, adăugăm sosul salsa, supa de pui, crema de brânză și amestecăm . Punem li bucățile de pui și mai lăsăm la fiert încă aproximativ 6 minute până se îngroașă puțin sosul.

Adăugăm pătrunjel tocat, zeamă de lămâie și servim.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.