FRITTATA-OMLETĂ ITALIENEASCĂ PUFOASĂ

Dragi bucătărași trăsniți, omleta este populară peste tot în lume. Se prepară în diferite moduri: cu brânză, cu șuncă, cu legume, simplă, etc .Pentru astăzi vă prezint o rețeta de omletă italienească care are ca ingredient cheie, smântâna lichidă.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • smântână lichidă
  • legume proaspete
  • bacon

MOD DE PREPARARE :

Pentru început preîncălzim cuptorul la 190 de grade .

Spargem ouăle într-un bol și le batem cu un tel. Adăugăm smântână lichidă, sare, ulei de măsline, și amestecăm totul până când se formează bule, doar așa o să iasă pufoasă omleta.

Puteți adăuga legume, bacon cașcaval, tot ce doriți. Punem amestecul într-un vas care se poate pune la cuptor.

Mai întâi punem omleta pe aragaz până când începe să se rumenească pe margini și după o introdcem la cuptor pentru aproximativ 7 minute.

Omleta se umflă la cuptor și o să fie foarte pufoasă.

Servim cu brânza, roșii sau ce vă place.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.