FOITAJ UMPLUT CU BANANE

Dragi bucătărași trăsniți, foitajul umplut cu banane, este o rețetă rapidă de desert, pe care mie imi place să-l consum cu o cană de lapte cald. Iată rețeta.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 3 banane
  • sirop de arțar
  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 linguriță zahăr
  • un praf de scorțișoară
  • 2 linguri lapte

MOD DE PREPARARE :

Tăiem bananele în bucățele mici, le punem într-un bol și adăugăm și sirop de arțar.

Punem făină pe masă, întindem foitajul, îl tăiem în 8 sau 12 pătarte, punem pe fiecare pătrat o lingură de banane cu sirop și sigilăm.

Punem totul pe o tavă tapetată cu foaie de copt și dăm la cuptor la 180 de grade până devin aurii, aproximativ 10-12 minute,

Presărăm zahăr vanilat sau scorțișoară.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.