FOITAJ UMPLUT CU BANANE
Dragi bucătărași trăsniți, foitajul umplut cu banane, este o rețetă rapidă de desert, pe care mie imi place să-l consum cu o cană de lapte cald. Iată rețeta.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 3 banane
- sirop de arțar
- 1 pachet aluat foietaj
- 1 linguriță zahăr
- un praf de scorțișoară
- 2 linguri lapte
MOD DE PREPARARE :
Tăiem bananele în bucățele mici, le punem într-un bol și adăugăm și sirop de arțar.
Punem făină pe masă, întindem foitajul, îl tăiem în 8 sau 12 pătarte, punem pe fiecare pătrat o lingură de banane cu sirop și sigilăm.
Punem totul pe o tavă tapetată cu foaie de copt și dăm la cuptor la 180 de grade până devin aurii, aproximativ 10-12 minute,
Presărăm zahăr vanilat sau scorțișoară.
Poftă bună!