PASTE DE POST RATATOUILLE

Dragi bucătărași trăsniți, pentru că suntem în timpul postului, m-am gândit să vă vin în ajutor cu o rețetă de paste de post. Deși sunt paste vegetariene, sunt foarte gustoase, vă recomand să le încercați.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 250 g paste
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 vânătă
  • 1 ardei kapia
  • 400 g roșii
  • 1 ceapă
  • 3 căței de usturoi
  • 450 ml apă
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de măsline

MOD DE PREPARARE :

Pentru început tăiem legumele și le punem pe toate în afară de roșii într-o tigaie , cu două linguri de ulei de măsline cu usturoi pisat. Punem sare. piper și lăsăm la călit legumele, iar când suntem aproape de sfârșit punem și roșiile.

Într-un vas punem pastele și turnăm peste ele apă clocotită . Lăsăm la fiert aproximativ 9 minute și după amestecăm cu legumele.

Mai adăugăm sare și piper după gust , busuioc și este gata.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.