PASTE DE POST RATATOUILLE
Dragi bucătărași trăsniți, pentru că suntem în timpul postului, m-am gândit să vă vin în ajutor cu o rețetă de paste de post. Deși sunt paste vegetariene, sunt foarte gustoase, vă recomand să le încercați.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 250 g paste
- 1/2 dovlecel
- 1/2 vânătă
- 1 ardei kapia
- 400 g roșii
- 1 ceapă
- 3 căței de usturoi
- 450 ml apă
- sare
- piper
- busuioc
- ulei de măsline
MOD DE PREPARARE :
Pentru început tăiem legumele și le punem pe toate în afară de roșii într-o tigaie , cu două linguri de ulei de măsline cu usturoi pisat. Punem sare. piper și lăsăm la călit legumele, iar când suntem aproape de sfârșit punem și roșiile.
Într-un vas punem pastele și turnăm peste ele apă clocotită . Lăsăm la fiert aproximativ 9 minute și după amestecăm cu legumele.
Mai adăugăm sare și piper după gust , busuioc și este gata.
Poftă bună, dragi bucătărași!