SALATĂ DE CIUPERCI
Dragi bucătărași trăsniți, ciupercile sunt o sursă importantă de proteine și fibre, fiind in același timp sățioase. Indiferent de modul de prepare, sunt gustoase și sănătoase. Vă recomand sa incercați această rețetă.
INGREDINETE UTILIZATE :
- 450 g ciuperci
- 1 legătură pătrunjel
- ulei de măsline
- zeamă de lămâie
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE :
Spălăm ciupericile foarte bine cu apă rece, le ștergem și le curățăm.
Tăiem în felii ciupercile și le punem într-un bol alături de pătrunjel tocat.
Dressingul se face în felul următor: punem 6 linguri de ulei de măsline, 4 linguri de zeamă de lămâie, amestecăm și turnăm peste ciuperci. O să se înmoaie și o să fie delicioase. Amestecăm , punem piper, sare, pătrunjel și servim.
Poftă bună!