TARTĂ CU SFECLĂ ȘI BRÂNZĂ DE CAPRĂ
Dragi bucătărași trăsniți, aperitivele trebuie să fie atrăgătoare, gustoase, diverse, așa că m-am gândit ca de aceasta dată, să vă prezint o rețetă de mini tarte cu brânză de capră și sfeclă. Aceste tarte arată minunat și sunt foarte apetisante.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 4 sfecle roșii, fierte
- 1 cățel de usturoi
- 50g iaurt grecesc
- 2 linguri de melasă de rodie
- 40g de pesmet proaspăt
- 40g de alune, tocate
- 150g brânză de capră foarte moale
- 24 cupe de tarte
MOD DE PREPARARE :
Punem într-un blender usturoiul cu iaurtul grecesc, sfecla roșie, meleasa de rodie, pesmetul, alunele și condimentele. Blenduim până când se obține o pastă cât de cât omogenă.
Brânza de capră o punem într-o pungă de bucătărie și umplem cupele pentru tarte și deasupra punem câte o lingură din pasta obținută anterior în blender.
Decorăm ci o frunză de corinadru și punem alături de celelalte aperitive.
Poftă bună!