TARTĂ CU SFECLĂ ȘI BRÂNZĂ DE CAPRĂ

Dragi bucătărași trăsniți, aperitivele trebuie să fie atrăgătoare, gustoase, diverse, așa că m-am gândit ca de aceasta dată, să vă prezint o rețetă de mini tarte cu brânză de capră și sfeclă. Aceste tarte arată minunat și sunt foarte apetisante.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 4 sfecle roșii, fierte
  • 1 cățel de usturoi
  • 50g iaurt grecesc
  • 2 linguri de melasă de rodie
  • 40g de pesmet proaspăt
  • 40g de alune, tocate
  • 150g brânză de capră foarte moale
  • 24 cupe de tarte

MOD DE PREPARARE :

Punem într-un blender usturoiul cu iaurtul grecesc, sfecla roșie, meleasa de rodie, pesmetul, alunele și condimentele. Blenduim până când se obține o pastă cât de cât omogenă.

Brânza de capră o punem într-o pungă de bucătărie și umplem cupele pentru tarte și deasupra punem câte o lingură din pasta obținută anterior în blender.

Decorăm ci o frunză de corinadru și punem alături de celelalte aperitive.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.