BUDINCĂ DE MANGO
Dragi bucătărași trăsniți, mango este un fruct deosebit de parfumat și sănătos datorită cantității mari de fibre pe care o conține.Vă prezint o rețetă foarte gustoasă de budincă de mango cu lapte de cocos.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 2 bucăți mango bine copți
- 3 lingurițe gelatină
- 1/2 cană apă fierbinte
- 1/3 cană zahăr
- 1 cană lapte de cocos
MOD DE PREPARARE :
Începem prin a curăța coaja și miezul de mango îl punem într-un blender. Pasăm până când obținem un piure cremos.
În apă încălzită dizolvăm gelatina, adăugăm zahărul și amestecăm până când se topesc.
După ce s-a răcit puțin turnăm tot amestecul peste piureul de mango.
Adăugăm și lapte de cocos și mixăm până când se combină foarte bine.
Punem în recipiente, băgăm la cuptor pentru câteva ore înainte să servim.
Poftă bună, dragi bucătărași !