CONOPIDĂ COAPTĂ CU USTUROI
Dragi bucătărași trăsniți, vă prezint o garnitură sănătoasă și gustoasă, a cărei pregătire nu necesită mult timp. Este vorba despre conopidă coaptă cu usturoi și ierburi aromate, ce dau un gust deosebit.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 2 linguri de usturoi tocat
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 conopida mare, separata in florete
- 1/3 cana branza parmezan, rasa
- sare si piper negru
- 1 lingurita de patrunjel proaspat tocat
MOD DE PREPARARE :
Într-o pungă punem usturoiul cu uleiul de măsline, conopida și agităm pentru a amesteca toate ingredientele.
Ungem un vas special pentru cuptor cu unt și punem conopida peste care presărăm sare, piper și ce condimente mai doriți.
Dăm la cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 25 de minute, timp în care amestecăm o dată și presărăm parmezan, pătrunjel și diferite ierburi aromate.
Servim cu ce doriți, simplu sau cu carne.
Poftă bună!