CARTOFI COPȚI CU SALVIE

Dragi bucătărași trăsniți, vă prezint o rețetă minunată de cartofi copți cu salvie, ce pot fi consumați ca atare sau alături de o porție de carne, pește sau diverse tocături.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 1.5 kg de cartofi, taiati in bucati
  • 5 linguri de grasime de gasca
  • frunze de salvie

MOD DE PREPARARE :

Fierbem cartofii în apă cu sare , după care îi scoatem și îi rumenim în tigaie.

Topim grăsimea de gasca într-un recipient și băgăm la cuptor pentru 3 minute până se topește. Scoatem tava, adăugăm cartpfii și băgăm iar la cuptor pentru 40 de minute până când se rumenesc și devin crocanți,

Adăugăm frunzele de salvie, sarea de mare și mai lăsăm la cutpor încă 10-15 minute.

Poftă bună !

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.