Dragi bucătărași trăsniți, baconul este foarte delicios în orice formă, dar cel crocant este și mai bun și seamănă foarte mult cu chips-urile. Pe lângă asta este și foarte delicios și simplu de preparat. Deși majoritatea au tendința de a prepara la tigaie, baconul este mult mai delicios la cuptor și mai sănătos.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • bacon
  • sare
  • piper
  • condimente

MOD DE PREPARARE :

Dăm cu sare, piper și diferite condimente baconul.

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și punem fâșiile de bacon în tavă .

Punem la cuptor pentru 18-20 de minute la 200 de grade .

După ce s-a gătit baconul , îl scoatem pe o farfurie cu prosop de hârtie.

Avantajul, pe lângă că nu se face deranj în bucătărie când gătim la cuptor, este faptul că baconul are mai puține calorii, fiind făcut la cuptor se topește din grăsime.

Puteți să consumați baconul cu cereale, legume, proteine slabe.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.