SPAGHETE CU PARMEZAN ȘI PIPER

Dragi bucătărași trăsniți, ce faceți în momentul în care vreți să mâncați ceva simplu, gustos, rapid de făcut, dar nu vreți să comandați. Eu vă vin în ajutor și vă prezint o rețetă de paste cu un sos foarte simplu la care puteți adăuga și un cățel de usturoi pentru un plus de aromă. Este una dintre cele mai simple și gustoase rețete.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 200 g spaghetti
  • sare
  • piper
  • 4 lingurițe ulei de măsline
  • 2 lingurițe unt
  • 55 g parmezan ras

MOD DE PREPARARE :

Punem la fiert apă cu sare și când dă în clocot adăugăm pastele și amestecăm să nu se prindă de fundul vasului.

Într-o altă tigaie punem uleiul de măsline și piper, lăsăm pe foc câteva minute și adăugăm un polonic de apă în care s-au fiert pastele. Punem untul și pastele peste acest amestec, parmezanul ras pentru a se topi cât mai repede . Amestecăm , mai adăugăm piper dacă este nevoie și apă de la paste.

Punem în farfurie, adăugăm iar parmezan, busuioc și servim .

Simplu și vă asigur că foarte delicios.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.