Biscuiți cu nutella: o delicatesă irresistibilă

Dacă sunteți un iubitor al dulciurilor și al cremoasei Nutella, atunci biscuiții cu Nutella sunt cu siguranță o alegere delicioasă. Acești biscuiți crocanți și plini de gust sunt perfecti pentru a satisface pofta de dulce și sunt ideali pentru a-i impresiona pe musafiri. În acest articol, vom explora lumea minunată a biscuiților cu Nutella și vă vom dezvălui secretele pentru a-i pregăti acasă.

Cum se fac biscuiții cu Nutella?

Reteta pentru biscuiti cu Nutella este relativ simpla si nu necesita mult timp. Iată ce aveți nevoie:

 • 200 de grame de unt
 • 200 de grame de zahăr
 • 2 ouă
 • 400 de grame de făină
 • 1 linguriță de praf de copt
 • 200 de grame de Nutella

Pasii sunt la fel de simpli:

 1. Amestecați untul moale cu zahărul până când obțineți o compoziție omogenă.
 2. Adăugați ouăle și amestecați bine.
 3. Adăugați făina și praful de copt și omogenizați bine aluatul.
 4. Adăugați Nutella și amestecați până când obțineți un aluat uniform.
 5. Rulați aluatul într-un cilindru și înfășurați-l în folie de plastic. Lăsați-l la frigider timp de cel puțin o oră.
 6. Tăiați aluatul în felii și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
 7. Coaceți biscuiții într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 10-12 minute.
 8. Lăsați-i să se răcească înainte de a-i savura.

Nutella biscuiți: o delicatesă pentru toate ocaziile

Biscuiții cu Nutella sunt potriviți pentru orice ocazie. Fie că doriți să vă răsfățați într-o zi obișnuită sau să impresionați la o petrecere, acești biscuiți vor face întotdeauna furori. De asemenea, sunt o alegere excelentă pentru a fi incluși în cutiile de prânz ale copiilor sau pentru a fi oferiți cadou persoanelor dragi.

Biscuiți Nutella Kaufland: Unde îi Găsiți?

Pentru cei care doresc să achiziționeze biscuiții cu Nutella deja pregătiți, o opțiune convenabilă este să îi căutați la magazinul Kaufland. Acest lanț de supermarketuri oferă o gamă variată de produse, inclusiv delicioșii biscuiți cu Nutella. Verificați rafturile din zona de dulciuri pentru a găsi acest produs irezistibil.

Biscuiți Nutela: O Alternativă Sănătoasă?

Deși biscuiții cu Nutella sunt cu siguranță o delicatesă, trebuie să fim conștienți de conținutul lor caloric și de cantitatea de zahăr. Pentru cei care doresc o alternativă mai sănătoasă, se pot gândi să prepare biscuiți cu Nutella acasă, astfel încât să poată controla ingredientele și cantitățile folosite. De asemenea, pot opta pentru înlocuirea unor ingrediente cu variante mai sănătoase, cum ar fi făina integrală sau îndulcitori naturali.

1. Cât timp se păstrează biscuiții cu Nutella?

Biscuiții cu Nutella pot fi păstrați timp de aproximativ o săptămână într-un recipient ermetic, la temperatura camerei. Pentru o prospețime mai îndelungată, îi puteți refrigera.

2. Pot folosi alte creme în loc de Nutella?

Da, puteți înlocui Nutella cu alte creme de alune sau unturi de nuci, în funcție de preferințele dumneavoastră. Aceasta vă oferă oportunitatea de a experimenta cu arome diferite.

3. Cum pot evita ca biscuiții cu Nutella să fie prea dulci?

Pentru a reduce dulceața biscuiților, puteți reduce cantitatea de zahăr adăugată în rețetă sau puteți opta pentru o Nutella cu conținut redus de zahăr, dacă este disponibilă.

4. Pot folosi Nutella light în rețetă?

Da, puteți folosi Nutella light în rețetă pentru a reduce aportul caloric. Cu toate acestea, rețineți că gustul final al biscuiților poate fi diferit de cel al celor făcuți cu Nutella obișnuită.

5. Care este secretul pentru a obține biscuiți cu Nutella crocanți la exterior și moi la interior?

Secretul constă în coacerea la temperatura potrivită și în timpul corect. Asigurați-vă că coaceți biscuiții timp de 10-12 minute la 180 de grade Celsius și lăsați-i să se răcească pe un grătar înainte de a-i savura. Acest lucru va contribui la obținerea texturii dorite.

Vezi și:

Photo of author

Sebastian

Lasă un comentariu